Ik wil iets doen voor jongeren.

Vaak vragen mensen ons of zij wat kunnen betekenen voor de jongeren. De dagelijkse begeleiding van de jongeren nemen wij op ons. Daarnaast staan we in nauw contact met allerlei organisaties die betrokken en noodzakelijk zijn bij de begeleiding van de jongeren. Samen met hen worden er plannen gemaakt en stappen gezet.

Maar het komt ook voor dat er mensen speciale kennis hebben die ze willen aanbieden, denk hierbij aan workshops en/of andere inspiratiesessies. Voel je vrij om je bij ons te melden via onze contact pagina.

13+ partners

in en rond gelderland

87 samenwerkingen

door heel nederland

Voetbal Vereniging Doetinchem

Samen sterk

Wat Voetbal Vereniging Doetinchem voor ons betekent:
Een prettige plek om te mogen verblijven, het straalt rust uit en biedt de jongeren een veilige plek om te zijn, midden in een groene omgeving. Naast de mogelijkheid tot sporten kunnen we ook in de omgeving terecht voor ontspanning.

Rabobank

Coöperatiefonds

Wat Rabobank voor ons betekent:
De samenwerking met de Rabobank is al ruim 10 jaar. Zij verzorgen binnen ons programma “hoe moet je omgaan met je geld”. Een zeer waardevol onderdeel wat voor de jongeren als heel nuttig wordt ervaren.

Sport United

Leren door sport

Wat Sport United voor ons betekent:
Sport United is de mede-initiatiefnemer van GHS en draagt zorg voor de projectadministratie.

AM Support Team

Een sociale onderneming.

Wat AM Support Team voor ons betekent:
Als oud-topsporter is Samir zeer betrokken bij het project. Zijn kennis van groepsprocessen, sport & bewegen, voeding, zijn van grote meerwaarde. Zelf heeft hij een eigen organisatie in Arnhem die ook jongeren ondersteund.

Iris in de Buurt

Onderdeel van Iris Zorg

Wat Iris in de Buurt voor ons betekent:
Tijdens het programma komt Iris Zorg langs om met de jongeren in gesprek te gaan over gebruik van alcohol, drug, gokken en andere verslavingen. Het is een informatief onderdeel om onderwerpen bespreekbaar te maken.

Wil je iets betekenen voor jongeren?

Samen maken wij het verschil.
Wij horen graag wat je hierin kan betekenen, neem je contact met ons op?